Akademisyen-Öğrenci Buluşması
13 Ocak 2024, Cumartesi

Batman ValiliÄŸi, Batman Belediyesi, Üniversitemiz ile Batman Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü arasında imzalanan “2023-2024 EÄŸitim ve ÖÄŸretim Yılı Akademisyen-ÖÄŸrenci BuluÅŸmaları Ä°ÅŸ BirliÄŸi Protokolü” kapsamında 18 Aralık 2023 tarihinde Mehmet ÅžimÅŸek Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi öÄŸrencileriyle bir araya gelen Yüksekokulumuz akademik personeli ÖÄŸr. Gör. Enes ÖÇ “DeÄŸiÅŸen Dünya için Ä°ngilizce” adlı sunumunu gerçekleÅŸtirmiÅŸtir.

Ayrıca, yine Batman ValiliÄŸi, Batman Belediyesi, Üniversitemiz ile Batman Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü arasında imzalanan “2023-2024 EÄŸitim ve ÖÄŸretim Yılı Akademisyen-ÖÄŸrenci BuluÅŸmaları Ä°ÅŸ BirliÄŸi Protokolü” kapsamında 05 Ocak 2024 tarihinde Yunus Emre Anadolu Lisesi öÄŸrencileriyle bir araya gelen Yüksekokulumuz akademik personeli ÖÄŸr. Gör. Yasin ACAR
“Edebiyat ve Kültür” adlı sunumunu gerçekleÅŸtirmiÅŸtir.